Hola, hello and hej đź‘‹


Jeg er Elsie, en peruviansk konsulent og kreativ baseret i København.

Jeg arbejder i den digitale designbranche, et miljø med højt tempo, hovedsagelig drevet af teknologi. Jeg søger aktivt at inspirere personer og organisationer til at bremse ned, for at skabe rum for refleksion, meningsfuld forbindelse med andre, tænde nysgerrighed og fremme empati, der bryder grænserne for vores kulturelle og socioøkonomiske forskelle.


Efter at have arbejdet i non-profit-sektoren i Latinamerika og givet privat rĂĄdgivning inden for fundraising, marketing, projektdesign og ledelse i Europa, bringer jeg unikt og inkluderende perspektiv og erfaring.

Jeg brænder for bæredygtighed, inklusion af minoriteter og at opnå ligestilling for piger og kvinder. Jeg er autodidakt, der også er interesseret i krydsfeltet mellem design og foresight for at skabe bæredygtige systemer for mennesker og vores planet.

Baggrund

Jeg arbejdede som Program Manager og Head of LATAM hos Design Matters. Der designede, kuraterede og organiserede jeg konferencer om digitalt design i Latinamerika. Jeg var også skribent og redaktør i et online magasin, skabte indhold til sociale medier, og sørgede for at finansiere aktiviteter gennem PR og partnerskaber med ligesindede organisationer. Alt dette samtidig med at jeg beholdte mit drive for mangfoldighed, ligeværd og inklusion (DEI) intakt.

Interview emd en landmand fra et af CAREs programmer


Hos CARE International, en af de største humanitære organisationer der bekæmper global fattigdom, havde jeg rollen som Fundraising & Communications Director i Peru. Samtidig var jeg  medlem af Executive Team og bestyrelsen som repræsentation af personalet. I løbet af min tid hos CARE, ledede jeg organisatorisk forandring ved at fusionere kommunikations og fundraising områderne, alt imens jeg udarbejder og eksekverer en ny brandstrategi rettet mod finansiering fra den private sektor (udover institutionel finansiering) og koordinerede vores deltagelse i flere nationale og internationale projekter, som Girl Rising (her er en artikel om det).


På en menneskelig bosættelse i Peru, da jeg arbejdede i TECHO.org

Jeg spillede en central rolle i starten af  TECHO.org (den største ungdomsorganisation i LATAM, der bekæmper fattigdom), hvor jeg havde flere roller, den sidste som General Manager. 

Papirklip arbejder

Som kunstner har jeg blandt andet illustreret bedst sælgende børnebøger, organiseret gadeinterventioner, kurateret kunstudstillinger, udviklet en bæredygtig smykkelinje, og været vært for papirklip workshops.

RĂĄdgivning & Samarbejde

Jeg arbejder med organisationer for at skabe gennemslagskraft gennem idéprocesser, strategi, research, projektledelse, fundraising, brandkommunikation, PR, content design og event management. 

Jeg er ĂĄben for at engagere mig i nye projekter, og specielt hvis de har en DEI-komponent.

Tag fat, hvis du vil samarbejde!


Eller kontakt mig pĂĄ LinkedIn